Puur Natuur is ontstaan met het idee ‘De kunst’ van het creëren, van het experimenteren, van het samenbrengen van kunstenaars, muzikanten en filmmakers maar vooral voor het samenbrengen van mensen. Puur Natuur is een evenement waarbij de bezoekers in aanraking komen met een mix van diverse kunstvormen waarbij zij zelf onderdeel worden van het geheel. PUUR NATUUR zal wederom plaats vinden in het prachtige bekende Kunstwei, gelegen in het hart van Wolphaartsdijk!

De Kunstwei is voor jong en oud, voor mensen die respect hebben voor zichzelf, elkaar en de natuur. Het woord “Kunst” van Kunstwei betekent niet alleen creativiteit, maar zeker ook Levenskunst, de Kunst van het leven. “Wei” staat voor de groene open plek. De Kunstwei is al jaren een uitstekende plek voor een groepsactiviteit, bijzondere vakantie, cursus of workshop. En natuurlijk ook dè plek voor PUUR NATUUR! De groene open plek, is de perfecte plaats voor het festival waar de mensen midden in de natuur zichzelf kunnen zijn. Daar komt de naam PUUR NATUUR vandaan.

De bezoekers zullen een goede mix zijn tussen jong en oud, stelletjes, maar ook zeker jonge gezinnen zullen zich vermaken tijdens PUUR NATUUR met o.a. Kunst & theater, DJ’s & Live-muziek, coole foodtrucks met heerlijk eten, Pop Up-markt (lifestyle markt), de kids entertainment en workshops(ook voor volwassenen overigens) is in a nutshell wat er allemaal op het programma staat.

Puur Natuur een 1-daags festival waarbij Kunst, Muziek, Theater, Shoppen, Food&Drinks en vooral Fun centraal staan.